Logo Qué Barcelona
Pon la melodia Que en tu movil
Cabecera
StaGe 1 <>PeACe4EvEr<>

     POSTS > Actualidad
Avui per tu, demà per mi! NO MÉS
MALTRACTAMENTS
02/05/2006 19:04    

foto

Tots hem d'ajudar a evitar els maltractaments de tot tipus, sigui a dones, a nens, a homes (que són l'aspecte més minoritari d'aquest maltractament) a animals, perquè no es tornin a repetir casos de maltractaments.

Si algú té la certesa de que qualsevol persona del seu entorn pateix algún tipus de maltractament que faci alguna cosa, no sé exactament que, però crec que és necessari, i podem salvar també vides, o almenys fer-les més agradables.

Per això avui per tu i demà per mi. (Perquè mai sabem que ens podem trobar en un futur)

   


     COMENTARIOS A LA ENTRADA ANTERIOR
    avui per tu i demà per mi 02/05/2006 23:01    

Crec que qualsevol persona al mínim que té que fer quan veu una ésser maltratat es fer alguna cosa per protegir-lo, el el meu blog parlo d'una activitat que per mi es un maltractament, com és els que asesinen els bous per hobby...

Petons...

Ver blog   Carlos T. (Mataró)    


     Actualidad
Felicitats a Mercedes Milà per
Diario Del desastre de Chernobil
29/04/2006 20:12    

foto

He de felicitar a Mercedes Milà per meravellós reportatge que ha fet al programa Diario Del Desastre de Chernobil. A més de tot això i de la importància d'aquest document gràfic ha arriscat la seva salut exposant-se a uns altíssims nivells de radiació.

En fi, la veritat és que he de dir que em vaig emocionar veient els pobres nens indefensos i malalts a l'hospital i totes les conseqüències que pateixen. I davant de tot em va donar ràbia perqùè jo no podia fer res :'(.

De nou felicitats.

S'ha de reconeixer un bon treball. Endavant.

   


     COMENTARIOS A LA ENTRADA ANTERIOR
    RAIB 01/05/2006 08:31    
TOCA NOMINAR EL POST DE ORO DE ABRIL

Ver blog   Real Academia Internacional de los Blogs (La Tierra)    


     Actualidad
Les dones no som objectes 29/04/2006 20:08    

La veritat és que moltes vegades la televisió ens mostra la part negativa de moltes qüestions.

Per exemple avui veient un videoclip de Daddy Yankee (el més "machista impossible") m'he donat compte de que utilitza a les dones com purs objectes, o "florers". Perquè per fer-li els "cors" tenen que anar vestides amb poca roba?

Realment no ho entenc. Resulta decepcionant que ens els temps en els que estem es continui veient això.

Com l'anunci de jazztel que surt la noia aquella amb molt poca roba anunciant una connexió d'internet. Realment aquesta noia s'ha venut i s'ha posat en entredit. Si s'anuncia una connexió per internet, no un cos...

En fi... res més a dir.

 

        Actualidad
Chernobil... el desastre oblidat
26/04/2006 21:53    

foto

Han passat ja 20 anys des del gran desastre nuclear de Chernobil. Però encara són moltes les víctimes inocents (tan adults con nens) que pateixen les conseqüències.

Crec que es deuria fer justicia perquè realment és molt greu. Qui sap si Chernobil es recuperarà d'aquesta gran tragèdia, però crec que aquesta quedarà grabada a la ment col·lectiva.

   


     COMENTARIOS A LA ENTRADA ANTERIOR
    Això sempre estarà gravat... 28/04/2006 22:25    

Però el que s'ha de pedir, es que no es torni a repetir...

Petonets...

Ver blog   Carlos T. (Mataró)    

    Desgraciadament... 27/04/2006 08:52    
aixo no ha acabat.
Ver blog   Jesús Valdivieso (El Prat)    


     Educación
Esprint final... 24/04/2006 22:40    

Buf, ara comença l'esprint final del curs.

La veritat és que nervis no faltaràn. Però crec que tot es deuria planificar millor en el segon curs de Batxillerat. Crec que la política d'educació deuria canviar. Bàsicament perquè hi ha un temari preparat pels alumnes que faràn la sel·lectivitat (jo no m'incloc es clar...) i hi ha molt poc temps. Tot plegat a la gent que més ens costa ho tindrem molt difícil. Sort a tots/es!

 

   


     COMENTARIOS A LA ENTRADA ANTERIOR
    frase 26/04/2006 16:03    

Estoy mandando esta frase que he leido en el blog "Málaga en el corazón",me parece muy profunda.Espero que os guste a todos los blogueros.

Piensa antes de juzgar a alguien

RECUERDA

El arca de Noe fue construida por amateurs. El Titanic por profesionales… NO JUZGUES, LAS APARIENCIAS ENGAÑAN… A VECES POR JUZGAR NOS PERDEMOS DE GRANDES AMISTADES!!

Ver blog   alicia hermosa  (la rinconada)    

    .... 25/04/2006 10:02    

Molta sort a tú també.

Adrià Urpí

Ver blog   Adrià Urpí (Barcelona)    


     Actualidad
Sant Jordi 2006 24/04/2006 19:22    

foto

La veritat és que he de dir que va ser un dels millors Sant Jordi's de la meva vida. I no ho dic pel terreny personal, sinó per que vaig tenir la sort de que em firmessin dos dels meus autors o escriptors preferits. Varen ser Jorge Bucay i Andreu Buenafuente.

Jorge Bucay em va sorprendre per la seva simpatia, pel seu apropament amb la gent. És un molt bon home.

Andreu Buenafuente va ser també molt proper i molt divertit. Em va fer una caricatura i em va signar el llibre. Realment molt simpàtic. Juntament amb ell estaven el Follonero, David Escardó i Tomàs Fuentes.

Espero el proper any aconseguir la firma d'altres autors que malauradament no van poder-me signar per la falta de llibres.

 

        Actualidad
Juanes lluita contra les mines
antipersona!
19/04/2006 20:11    

foto

La imatge potser donarà la volta al món, però ahí vaig poder veure en directe (a través d'internet) l'actuació de Juanes al Parlament Europeu parlant i cantant contra les mines antipersones.

La veritat és que ha sigut espectacular veure als parlamentaris europeus ballant i cantant al ritme de Juanes. Tota la sala es va aixecar. ha sigut molt emocionant!

Felicitats Juanes per lluitar.

 

   


     COMENTARIOS A LA ENTRADA ANTERIOR
    Molt ben publicat!!! 24/04/2006 21:36    
     Ei! Jo també volia fer resó d'aquesta notícia al meu blog... m'ha agradat molt veure que també et vas fixar des de la mateixa òptica positiva. Hem de reconeixer que la lluita es practica amb uns objectius concrets (com anar en contra de les mines antipersona) i no difossos i amb intencions megalòmanes com la falsa lluita de Bono d'U2. Abans m'agradava, ara em fastigueja.
Ver blog   Miquel Jornet (Gavà)    


     Actualidad
Mortalitat a les carreteres 17/04/2006 15:51    

Crec que hem arribat a un punt on les morts i els accidents no depenen de la direcció general de trànsit, sinó de nosaltres mateixos. Ells no són responsables de totes les morts, sinó els mateixos conductors.

Crec que s'haurien de proposar millors mesures per tal de que aquestes persones que posen en perill la vida de les persones rebessin un càstig (de tipus penal es clar).

Són moltes les morts que s'han enregistrat en aquests dies de Setmana Santa, i nosaltres (és a dir els que condueixen) en són responsables.

   


     COMENTARIOS A LA ENTRADA ANTERIOR
    Gracias por lo de la espalda. 21/04/2006 18:24    
Esto no tiene solucion y si la tiene, no puede ser muy bueno. "La edad no perdona". Entrando en el tema, creo que todo el mundo puede opinar y más, los jovenes, porque la educacion viaria es vital para que el dia de mañana se respeten las cosas.Los conductores experimentados(o que nos creemos) somos los que más infracciones cometemos, con eso de la experiencia, ya nos pensamos que lo sabemos todo y estamos muy equivocados, siempre es bueno estar habierto a opiniones de cualquier edad. Pili, animo y puede que nos puedas enseñar algo a los mayores, "que todo lo sabemos" y no sabemos nada.
Ver blog   Jose luis Zomeño (Sant Boi de ll.)    

    Gracias por lo de la espalda. 21/04/2006 18:23    
Esto no tiene solucion y si la tiene, no puede ser muy bueno. "La edad no perdona". Entrando en el tema, creo que todo el mundo puede opinar y más, los jovenes, porque la educacion viaria es vital para que el dia de mañana se respeten las cosas.Los conductores experimentados(o que nos creemos) somos los que más infracciones cometemos, con eso de la experiencia, ya nos pensamos que lo sabemos todo y estamos muy equivocados, siempre es bueno estar habierto a opiniones de cualquier edad. Pili, animo y puede que nos puedas enseñar algo a los mayores, "que todo lo sabemos" y no sabemos nada.
Ver blog   Jose luis Zomeño (Sant Boi de ll.)         Actualidad
Tornada a la vida normal 17/04/2006 12:17    

Les petites vacances de Setmana Santa s'acaben donant pas a la rutina, a la vida normal.

La veritat és que la mandra per tornar a la rutina existeix. No tinc gens de ganes, però és el que cal fer.

Aviat els examens, els nervis, la intranquil·litat.

Espero que la vostra tornada a la vida "real" sigui bona.

Adéu!!

        Actualidad
Futur incert... 02/04/2006 23:35    

Jo sóc una d'aquestes persones que miren el futur amb desconfiança, si més no amb no gaire seguretat pel que es veu actualment. Les sortides laborals a les que aspirem no són precissament gaire bones, i molta gent acaba treballant en una cosa que no li agrada i que no li motiva (tant anys d'estudiar una cosa per no treballar-ne mai).

Però suposo que és llei de vida.

Crec que deuriem plantejar una manifestació d'aquests tipus, ja que així ens escoltarien i potser es podria trobar alguna sol·lució. Qui sap. Potser sóc massa ingènua.

   


     COMENTARIOS A LA ENTRADA ANTERIOR
    Desgraciadament... 03/04/2006 13:10    
...aqui no estem en Francia, i els espanys campions de la resignacio, se resigno la meva generacio, estafats, i ara os resignareis vosaltres, tambe estafats.
Ver blog   Jesús Valdivieso (El Prat)    Siguiente